Als ervaren professioneel fotograaf ben ik sinds 2007 allround inzetbaar. Of het nu gaat om productfoto’s, fotoshoots voor een bedrijf of particulier, het vastleggen van jullie mooiste dag in een bruiloft reportage of visueel verslag leggen van een evenement of concert.

Ik werk voor veel tevreden opdrachtgevers, van grote namen in de mediawereld, artiesten, kranten en producenten tot particulieren. Ik werk door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van huwelijken, evenementen, theaterproducties, concerten en sfeerimpressies. Dit kan in de vorm van een reportage zijn, maar ook fotosessies op locatie zijn populair.

Mijn stijl van fotograferen tijdens een reportage is bewust ‘onzichtbaar’.
Ik ben aanwezig als gast, niet als een ‘opvallende’ fotograaf. Op deze manier van hebben de gasten niet meer door dat ik aanwezig ben en kan ik écht spontane momenten vastleggen. Dit maakt een groot verschil met ‘geposeerde’ foto’s.
Ik kom met een frisse kijk op het evenement en leg het ook zo vast!

Tijdens een fotoshoot zal ik jou of een groep op een enthousiaste en gerichte wijze sturen zodat er mooie momenten ontstaan die ik kan vastleggen op foto. Door het tempo hoog te houden blijven de shoots ook een actieve uitstraling behouden.

Zwangerschaps foto’s zijn een aparte specialisatie geworden. Het is enorm leuk om jouw mooiste tijd ook op een bijzondere manier vast te leggen. Dit doe ik gewoon bij jou thuis, comfortabel en ontspannen.

Een echte trend momenteel zijn de zogenaamde ‘Boudoir’ foto’s.
Een sexy fotoshoot van jezelf, discreet gemaakt en op een manier waar je jezelf comfortabel bij voelt. Ook op dat vlak heb ik de nodige ervaring, bekijk de voorbeelden en neem vrijblijvend contact op als je meer interesse hebt.


En natuurlijk ben ik inzetbaar voor het maken van commerciële foto’s, bijvoorbeeld ter illustratie voor een interview of artikel in de media.
Voor veel opdrachtgevers in de media ben ik overigens al jaren een betrouwbare en creatieve partner. Hier een overzicht van enkele van deze opdrachtgevers:

Tot slot een aantal ‘vrije’ foto’s, zowel in opdracht gemaakt als privé, om een indruk te krijgen van mijn stijl van fotografie.