Han Altena Creative Media bezit een eigen moderne voice-over studio. Sinds 1995 richt ik mij  
op het inspreken van telefoonsystemen, video’s, zakelijke voicemails, web-, radio- en TV-commercials. 
Natuurlijk is ervaring, persoonlijke service en de snelste levering belangrijk om jouw project te voorzien van de juiste ’tone of voice’ en daarbij is geen enkele opdracht hetzelfde.

Door de jaren heen heb ik vele commercials opgenomen voor zowel grote als kleine merken. Van Leerdammer, Mars, Renault of Superkeukens tot Fox Sport commercials en van instructievideo’s voor het Openbaar Ministerie tot het radionieuws of ‘bumpers’ voor nationale TV stations. Maar heb jij een voiceover nodig voor je bedrijfsfilm op internet? Of als particulier voor die geweldige vakantiefilm? Alles kan! Neem vrijblijvend contact op!